-

Behta tahvie(Ryoko & Lg), [۲۸.۰۲.۱۶ ۰۹:۴۴] گروه شرکت های بهتا گروه شرکتهای بهتا نخست با نام ،‌ موسسه بازرگاني – خدماتي حميدي فعاليت خود را از سال  1358 در زمينه فروش وخدمات پس از فروش لوازم خانگي ( يخچال ،‌ فريزر ،‌لباسشويي – جاروبرقي و ... ) در شهر مشهد آغاز نمود و با كسب تجارب ارزشمند در سال 1373 به لطف حق تعالي با گام نهادن در مسير توسعه و پيشرفت ، به جرگه ي نمايندگان فروش و خدمات پس از فروش كو لر هاي گازي پيوست .از سال 1380 با اندوخته سابقه كار 20 ساله و با پشتوانه دانش فني و توانمندي متخصصين و كارشناسان خود در اين زمينه ، فعالیت خود در زمینه فروش و خدمات سیستم های تهویه مطبوع سنگین نمود آغاز نموداز ابتدای راه و شروع فعالیت با توجه به اصل مشتری مداری و حق مشتری ایرانی در برخورداری از کالای با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا شرکت بهتا فعالیت خود را در کنار بهترین و خوشنام ترین برندهای مطرح دنیا ادامه داده است . در حال حاضر گروه شرکتهای بهتا متشکل از چهار شرکت میباشد  : بهتا تهویه : ارائه دهنده تجهیزات تهویه خانگی   یا RAC 

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام فراموشی رمز عبور
سیستم های تهویه مطبوع

سیستم های تهویه مطبوع

Behtatahvie@yahoo.com
۱۶۳۱

توضیحات

Behta tahvie(Ryoko & Lg), [۲۸.۰۲.۱۶ ۰۹:۴۴]
گروه شرکت های بهتا
گروه شرکتهای بهتا نخست با نام ،‌ موسسه بازرگاني – خدماتي حميدي فعاليت خود را از سال  1358 در زمينه فروش وخدمات پس از فروش لوازم خانگي ( يخچال ،‌ فريزر ،‌لباسشويي – جاروبرقي و ... ) در شهر مشهد آغاز نمود و با كسب تجارب ارزشمند در سال 1373 به لطف حق تعالي با گام نهادن در مسير توسعه و پيشرفت ، به جرگه ي نمايندگان فروش و خدمات پس از فروش كو لر هاي گازي پيوست .از سال 1380 با اندوخته سابقه كار 20 ساله و با پشتوانه دانش فني و توانمندي متخصصين و كارشناسان خود در اين زمينه ، فعالیت خود در زمینه فروش و خدمات سیستم های تهویه مطبوع سنگین نمود آغاز نموداز ابتدای راه و شروع فعالیت با توجه به اصل مشتری مداری و حق مشتری ایرانی در برخورداری از کالای با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا شرکت بهتا فعالیت خود را در کنار بهترین و خوشنام ترین برندهای مطرح دنیا ادامه داده است .
در حال حاضر گروه شرکتهای بهتا متشکل از چهار شرکت میباشد  :
بهتا تهویه : ارائه دهنده تجهیزات تهویه خانگی   یا RAC  که در مشهد با 4 نمایشگاه اصلی و شبکه فروش گسترده همکاران در شرق کشور وظیفه توزیع برندهای مطرح این صنعت در منطقه را عهده دار است .

شرکت خدمات بهتا : فروش تجهیزات مخصوصا در زمینه تهویه مطبوع نیازمند پشتوانه قوی جهت ارائه خدمات پس از فروش میباشد . به لطف الهی سابقه ارائه خدمات پس از فروش به مدت بیش از 30 سال این پشتوانه قوی و اطمینان بخش را برای شرکتهای گروه بهتا فراهم آورده است . با تشکیل شرکت مستقل خدمات بهتا ضمانتی قابل اطمینان پشتوانه مشتریان شرکتهای گروه خواهد بود . شرکت خدمات بهتا علاوه بر ارائه خدمات گارانتی ،نصب و تعمیرات جهت محصولات شرکتهای گروه ، آمادگی ارائه خدمات خود  و عقد قرارداد های سرویس و نگهداری با  سایر برندها و شرکت ها نیز میباشد .
خدمات مشاوره و تعیین ظرفیت رایگان
مشگل بسیار از مصرف کنندگان و خریداران کولرهای گازی و یا سیستم های گرمایشی خانگی ، انتخاب درست و بهینه دستگاه مورد نیاز و متناسب با ساختمان میباشد .
مساحت ساختمان ، میزان آفتاب گیری ، ارتفاع سقفها ، سیستم روشنایی و بسیاری از عوامل دیگر میتوانند نوع تجهیزاتی را که میتواند نیاز سرمایشی و یا گرمایشی ساختمان را برطرف نماید تعیین نمایند .
کارشناسان شرکت بهتا تهویه آماده ارائه هر گونه اطلاعات مشاوره ای و بازدید از پروژه های شما به صورت کاملا رایگان میباشند . قبل از هرگونه تصمیم گیری جهت خرید تجهیزات سرمایشی و گرمایشی با کارشناسان ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان برخوردار شوید

http://instagram.com/behtatahvie

https://telegram.me/Behtatahvie_05138411033

 





آگهی های مشابه

بازدید روز

۴۸۱۱

بازدید دیروز

۷۶۵۲

بازدید ماه

۱۲۴۶۴

بازدید کل

۳۱۴۳۸۵۰۲

افراد آنلاین

۴

تعرفه تبلیغات

یک ستاره 100000 ریال
هر ستاره اضافه 100000 ریال
به همراه بک لینک مستقیم سایت و کلمات کلیدی مرتبط



سودل هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.