-

  گوگرد قسمتی از هر سلول زنده است و در سنتز آمینواسیدهای سیستئین و متیونین و به‌طورکلی پروتئین‌ها و همچنین ویتامین‌ها شرکت دارد. در مقایسه با مصرف عناصر ماکرو، در بعضی از گیاهان مقدار گوگرد هم ردیف فسفر موردنیاز هست و در برخی برابر و در برخی دیگر مقدار فسفر بیشتر است، به‌طوری‌که می‌توان گفت گوگرد و فسفر به مقادیر مساوی موردنیاز گیاهان می‌باشند. بکار بردن حضور گوگرد در افزایش اندازه و وزن دانه‌های گیاهی و همچنین افزایش راندمان نیتروژن در سنتز پروتئین اهمیت دارد، کمبود گوگرد در یونجه و علوفه باعث کاهش راندمان مصرف نیتروژن می‌شود بنابراین بکار بردن کودهای نیتروژنِ و گوگردی با نسبت باعث بهبود کيفيت این محصولات شده و ازنظر اقتصادی و زیست‌محیطی نيز بيشتر قابل‌قبول است. علائم کمبود گوگرد با علائم کمبود نیتروژن مشابهت دارد، به‌طورکلی علائم کمبود گوگرد شامل از دست دادن رنگ سبز در کل گیاه هست که تفاوت آن با نیتروژن در این است که در کمبود نیتروژن، کاهش رنگ ابتدا در برگ‌های مسن اتفاق می‌افتد.  گوگرد عنصری است غی

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام فراموشی رمز عبور

بازدید روز

بازدید دیروز

۰

بازدید ماه

۸۷

بازدید کل

۳۱۴۲۶۰۳۸

افراد آنلاین

۵۲

تعرفه تبلیغات

یک ستاره 100000 ریال
هر ستاره اضافه 100000 ریال
به همراه بک لینک مستقیم سایت و کلمات کلیدی مرتبط



سودل هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.